fbpx

valloittavaa vappua

Herkutellaanko hieman kevyemmin!

Kokeile tätä painonTAITO-verkkovalmennuksen kolmikkoa, jossa makua on paljon, mutta kaloreita vähän. Esimerkiksi mehevä, rapeakuorinen, kotitalousopettaja Sirkka Hirvosen verkkovalmennuksellemme kehittämä suolainen piirakka, joka ei sisällä kuin vaivaisen ruokalusikallisen öljyä, kun vastaaviin tavallisiin piirakkapohjiin käytetään 100 – 250 g voita ja täytteeseen vielä rasvaista ranskankermaa tai smetanaa.

Vinkit Vapun keveämpään herkutteluun á la painonTAITO

Cantaloup-melonia broileripekoni kääreellä

Purjo-kesäkurpitsa piirakkaa

Mansikkajäätelö

Kuohuvaksi juomaksi sopii esimerkiksi Pommac Brut

Näiden vähäenergisten Vappuherkkujen valmistusohjeet löydät klikkaamalla alla olevia kuvia

Meloni-broileripekonikääröt

Purjo-kesäkurpitsapiirakka

Mansikkajäätelö

Tuntuu ehkä erikoiselta, että pysyäkseen normaalipainoisena painonTAITO-verkkovalmennus kehottaakin sinnittelyn ja kieltäymysten sijaan opettelemaan syömään viisi kertaa päivässä – pysyvästi. Syömään, juomaan ja herkuttelemaan. Riittävän määrän, riittävän usein (5kertaa/pv) ja oman makunsa mukaisesti. Idea on se että kun oppii valmistamaan ja valitsemaan pysyvästi kevyempi kalorista ja terveellisempää syötävää ja juotavaa, saa syödä reippaasti, se pitää nälän loitolla, joka taas vähentää turhaa napostelunhalua. Yksinkertaista, mutta totta.

Joustava ja monipuolinen painonTAITO-ruokavalio perustuu tutkittuun tietoon eli Valtion Ravitsemusneuvottelukunnan virallisiin ravitsemussuosituksiin.

Ota yhteyttä!

Yritys

Painontaito Oy
3113785-1